Alimak lanserar uppgraderad hiss

Published 15/4, 2020 at 13:32

Alimak presenterar den förbättrade Scando 650 FC-S som representerar nästa steg i Alimaks breddade sortiment. Den nya hissen har bland annat utökad lastkapacitet, större vagnstorlek och förbättrad intelligens.

En ny funktion är en extra bred dörr, utvecklad för att förbättra logistik och produktivitet för byggföretag och ägare av hyresflottor. En ny vertikal skjutdörr kan monteras på hissvagnens långa sida (C-sidan). Den nya dörren har en öppningsbredd på 4,2 meter och en öppningshöjd på 2,5 meter, vilket är en utökning på 60 % jämfört med Alimaks tidigare största dörr. Den utökade dörrstorleken och den stadiga tröskeln möjliggör större och tyngre laster. Den nya konfigurationen gör det möjligt att lasta av direkt från lastbilen med en gaffeltruck och kräver mindre utrymme på marknivå, vilket är en fördel i trånga utrymmen.

Det nya trådlösa anropssystemet AliCall erbjuder kommunikation mellan hissvagn och marknivå, och gör det möjligt för användaren att se landningarna direkt på skärmen. AliCall innefattar 128 landningar och har en automatisk så kallad call clearing vid landning.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×