Infobric Group förvärvar MSite

Published 5/7 at 14:27

MSite, ett brittiskt teknikbolag inom personalhantering på byggarbetsplatser, blir nu en del av Infobric Group. Förvärvet är ämnat att stärka kunderbjudandet då MSite har en hållbarhetsprofil och utvecklar lösningar för problem inom samhällsbyggnad.

Infobric Group, en digitaliseringspartner för samhällsbyggnadssektorn, växer med förvärvet av brittiska MSite. MSite erbjuder digitala verktyg för bland annat närvarokontroll, personalhantering, kompetenskontroll och inskrivningar. Med fokus på enkelhet för slutanvändaren har MSite etablerat kundrelationer med aktörer som Balfour Beatty, Morgan Sindall, Vinci och Bam. “Vi har följt MSite länge och är otroligt glada över att de nu blir en del av Infobric Group”, säger Dan Friberg, vd och koncernchef Infobric Group.

Enligt Infobric kommer MSites lokala förankring och marknadsledande position lägga grunden för kunskapsöverföring som kommer stärka kunderbjudandet för hela Infobrics kundbas. Förvärvet är även det första utanför Norden och blir en del av Infobrics ambitioner att växa internationellt. “MSite har varit en banbrytare i Storbritanniens byggbransch de senaste 20 åren, men våra ambitioner har alltid varit att bli ett globalt bolag”, säger Neil Norman, vd och grundare MSite.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×