Ny lansering från MCS Hyrsystem

Published 26/4 at 14:47

MCS, marknadsledande leverantör av hyrsystem, har utvecklat en ny funktion som gör det möjligt att ta foton med GPS-koordinater som därmed bekräftar exakt plats av leveransen, för att göra det snabbt och enkelt att kunna hitta utrustningen igen.

Den nya funktionen från MCS innebär att förare vid hämtning eller tekniker vid servicebesök, vet exakt var utrustningen befinner sig. Nick Thomson, försäljningschef på MCS, förklarar:

”Möjligheten att ta foton och spara ner GPS-koordinater för leveransplatsen har visat sig extra viktigt för företag som arbetar med uthyrning av generatorer, WC/duschkabiner och bodar. När utrustning levereras till stora bygg- eller evenemangsplatser kan det vara otroligt tidskrävande att hitta och utföra servicejobb då man ej vet exakt var utrustningen befinner sig.”

Redan före leverans kan uthyrare nu bekräfta GPS-uppgifter om var utrustningen ska levereras, vilket gör hela leveransprocessen enklare och effektivare än någonsin. När förarna sedan är på plats kan de på sina mobila enheter gå igenom checklistor, ta foton av utrustningen med GPS-koodinater för att ge en exakt plats, och be om digitala signaturer som bekräftar leveransen. Allt sparas sedan i hyrsystemet under relevant avtal så att all viktig information finns tillgänglig för de som behöver den. Nick fortsätter:

”Denna utveckling av vår mobila transportlösning har varit efterlängtad av våra kunder. Genom att enkelt och snabbt kunna lokalisera utrustning och ha all viktig information samlad under varje avtal, kan våra kunder nu arbeta effektivare och erbjuda ännu bättre kundservice då de kan vara trygga i vetskapen om att de har full koll på var utrustningen befinner sig”.

Join our Newsletter

PDi TV

Info

×